Tweede kwartaalbijeenkomst

18 juli 2024

Prospact tweede kwartaalbijeenkomst

Het was alweer tijd voor onze traditionele tussentijdse terugblik: 12 juli hebben we in de kwartaalbijeenkomst met het team het tweede kwartaal beschouwd én vooruitgekeken naar ‘Q3’.

Het was een informatieve en gezellige bijeenkomst: we hebben afgesloten met collectief pizza bakken!

Successen & uitdagingen

Tijdens de bijeenkomst hebben we uitgebreid teruggekeken op onze prestaties en projecten in het afgelopen kwartaal. Dat betekent successen vieren én leren van de uitdagingen die we zijn tegengekomen. Daarnaast hebben we de nieuwe doelen en projecten die voor het derde kwartaal in het verschiet liggen.

Studiemateriaal verzorgen

Sandor gaf een boeiende presentatie over PCS neo. Hij kondigde bovendien aan dat wij studiemateriaal gaan verzorgen voor derdejaars studenten van de Avans Hogeschool. Dit is een geweldige kans voor ons bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige professionals in de industriële automatisering!

Digitaliseringstraject gestart

Vervolgens was het de beurt aan Martijn, die een inzichtelijke presentatie gaf over de samenwerking met Kraft Heinz. Bij dat bedrijf zijn we een digitaliseringstraject gestart. Hij gaf een inkijkje in de verschillende projecten die we daar uitvoeren. Daardoor kregen we een beter begrip van de impact en vooruitgang van deze initiatieven.

'De bodem'

Na de informatieve sessies was het tijd voor ontspanning en teambuilding. En samen pizza’s bakken blijkt daar een uitstekende methode voor te zijn. We hebben met heel ons team in een ontspannen sfeer genoten van deze ‘interactieve en gezellige activiteit’!

Rest ons iedereen een fijne vakantie te wensen. Wij kijken uit naar de mooie projecten en uitdagingen die op ons wachten!

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!