Terug op het oude nest!

19 september 2024

Prospact - Dusty Janssen

Dusty Janssen is sinds september na een onderbreking van twee jaar weer terug als Procesvertaler! Hij vervult zijn vertrouwde rol als software engineer nu vanuit een senior functie. In dit interview vertelt hij over zijn afwegingen en motivatie.

“In de afgelopen twee jaar is Prospact flink gegroeid, ook in aantal medewerkers!”

Vertrouwde omgeving

Dusty: “Ik programmeer vooral PCS7 voor opdrachtgevers, waarbij het kan gaan om complete projecten of losse opdrachten. Op dit moment werk ik met een team van vier man aan een groot project, waarin alles op elkaar aansluit. Het is fijn om weer terug te zijn in een vertrouwde omgeving.”

Terugkeren

“Na twee jaar, was ik op zoek naar iets anders”, legt Dusty uit. “Toen Bastiaan dat hoorde, heeft hij contact opgenomen en gevraagd of ik wilde terugkomen. Dat voelde goed, want ik wist dat mijn ervaring nu nog meer van toegevoegde waarde kan zijn. Ik heb in de tussentijd stappen gezet en nieuwe kennis opgedaan. Die kan ik hier weer toepassen!”

Onderscheidend

Dusty: “Ik woon in Roermond en was in mijn vorige periode bij Prospact in Boxtel veel reistijd kwijt. Daarom ben ik blij dat ik nu de mogelijkheid krijg om meer thuis te werken: dat was voor mij echt een belangrijke voorwaarde. Daarnaast is de sfeer hier onveranderd goed. Het is een vrolijk en hardwerkend team, waar altijd ruimte is om elkaar te helpen. Dat is ook de reden waarom ik graag terugkwam: ik wist waar ik terecht zou komen.”

Ambities

Dusty: “Ik wil meer ervaring opdoen met PCS7 en uiteindelijk een project gaan leiden. Bij Prospact krijg ik de ruimte mezelf te ontwikkelen, en ik weet zeker dat de kansen zich vanzelf aandienen naarmate ik verder groei in mijn werk. Ook werken we nu met een extra systeem, AVEVA. Daar wil ik mij in de toekomst ook in ontwikkelen.”

Tot slot: “Wat Prospact betreft en wat ik belangrijk vind: de sfeer is hetzelfde gebleven. Het voelt alsof ik nooit ben weggeweest, en dat geeft me een goed gevoel!”

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!