Prospact kondigt nieuwe samenwerking aan met BrainSys

31 juli 2024

2240926 Prospact Content juli Blog copy

Door ons nieuwe partnerschap met BrainSys tillen we digitale integratie naar een hoger niveau! Dankzij deze samenwerking kunnen klantorders via onder ander Exact ERP  digitaal naar de fabrieksvloer gestuurd worden. Het proces wordt volledig verzorgd, tot en met facturatie.

Waar dit voorheen handmatig gebeurde, zorgt onze samenwerking met BrainSys voor een volledig geïntegreerd systeem.

Toegespitst op mkb

Daarmee bieden we een op het mkb toegespitste oplossing, waarbij onevenredige investeringen achterwege blijven. Door de koppeling wordt de productie gestart, de voortgang gecontroleerd, de afronding gemeld en de facturatie naadloos in gang gezet.

Expert in ERP-oplossingen

BrainSys is een expert op het gebied van ERP- en complementaire oplossingen voor productie- en servicebedrijven. Hun specialisten hebben diepgaande kennis van de processen en helpen deze processen te automatiseren met geïntegreerde standaardoplossingen. BrainSys werkt met bewezen leveranciers, zoals Exact, Syspro en Siemens.

Ontstaan van de samenwerking

Onze samenwerking met BrainSys komt voort uit een gezamenlijk verleden én een vergelijkbare visie op de markt. Beide bedrijven hebben een pragmatische, no-nonsense aanpak die gericht is op kwaliteit, betrouwbaarheid en het effectief laten werken van systemen.

Voordelen voor onze klanten

Deze samenwerking biedt onze klanten de mogelijkheid om hun productieprocessen volledig te digitaliseren en te optimaliseren. Door onze complementaire systemen, kunnen we een naadloze keten creëren die de planning en digitalisering van de werkvloer verbetert. Dit is vooral aantrekkelijk voor het mkb, waar onze gecombineerde expertise een grote toegevoegde waarde heeft.

Onderscheidend vermogen

BrainSys levert ERP-systemen en standaardsoftware producten, terwijl Prospact de MES-oplossingen - Manufacturing Execution System - biedt die toepasbaar zijn in het mkb. Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan, zowel technisch als in de advisering van klanten. De naadloze, pragmatische dienstverlening onderscheiden ons in de markt.

Toekomstige ontwikkelingen
Met dit officiële partnerschap openen we nieuwe markten en breiden we beiden ons assortiment uit. We zijn overtuigd dat deze samenwerking van toegevoegde waarde is voor onze - gedeelde – doelgroep en we verkennen en implementeren samen nieuwe mogelijkheden. Voor meer informatie over deze samenwerking en wat het voor uw bedrijf kan betekenen, kunt u contact  met ons opnemen.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!