Nieuwe klantcases!

5 september 2024

Prospact - nieuwe klantcases

Natuurlijk zijn wij trots op de projecten die we voor onze klanten realiseren! We delen graag onze nieuwste klantcases, waarin we onze expertise op het gebied van automatisering, digitalisering en duurzame technologieën hebben toegepast.

Bekijk hier korte beschrijvingen van de meest recente projecten voor verschillende opdrachtgevers.

Automatisering van de grootste lactoferrine fabriek ter wereld. We hebben een complex project met succes afgerond, waarbij we meerdere onderaannemers aanstuurden en een volledig geautomatiseerd systeem opleverden, inclusief optimalisaties na de opstart.

Volledige migratie naar de nieuwste versie van Aveva System Platform, zonder de fabriek stil te leggen. We hebben de applicatie aangepast om toekomstbestendig te zijn en de technische dienst meer controle te geven.

Integratie van een industriële warmtepomp om het energieverbruik drastisch te verlagen en bij te dragen aan duurzaamheidscertificering. Een grote stap richting een duurzamer productienetwerk.

Digitalisering van productieprocessen, waarbij we met partners een verouderde database vervingen en recepten digitaliseerden, zonder dat de productie na implementatie stilstand op deze nieuwe manier van werken ondervond.

Sonac Vuren

Upgrade van het PCS7-systeem en eliminatie van maatwerk, waardoor de afhankelijkheid van externe integrators is verminderd. We hebben het systeem toekomstbestendig gemaakt met eenvoudige migratiemogelijkheden.

Benieuwd naar de volledige klantcases? Lees dan verder onder het kopje ‘cases’ of klik op de tussenkopjes. Neem voor meer informatie hoe wij je kunnen ondersteunen met innovatieve automatiseringsoplossingen contact op.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!