prospact3

ProsPact

More than you would expect.

'Complete service rondom uw Siemens PCS7 systeem’

Over Ons

ProsPact is in 2014 opgericht door Bastiaan van Eck.

Onze voorgeschiedenis
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de process automatisering, heeft onze eigenaar (Bastiaan van Eck) de stap gezet om als consultant / lead engineer, productiebedrijven te gaan ondersteunen in de zoektocht naar en de implementatie van de best passende automatiseringsoplossing.

Onze missie
De intermediair te zijn tussen het productieproces van de klant en de beste passende technische automatiseringsoplossing. Deze automatiseringsoplossing is gericht op betrouwbaarheid, duurzaamheid en volgens verwachting.

Onze diensten
ProsPact kan uw gewenste automatiseringsoplossing bij de opdrachtgever op locatie of in het eigen kantoor ontwerpen / engineeren en testen. Het gehele traject van ontwerp tot en met implementatie kan worden behartigd. Tevens kunnen onze engineers aan de hand van de Siemens compendiums uw installatie objectief beoordelen om te bepalen of deze voldoet aan de kwaliteits- en beschikbaarheidseisen die Siemens stelt aan uw PCS7 installatie.

Onze specialismen
• Het ontwerpen, begeleiden en implementeren van grote industriële software projecten.
• Het standaardiseren / adviseren en beoordelen van automatiseringen op basis van SIMATIC PCS7 eventueel voorzien van optie pakketten zoals RouteControl, BATCH, APF.
• Migraties van bestaande installaties naar PCS7

Onze engineers
Onze engineers beschikken over analytisch vermogen, praten de taal van uw procestechnologen en operators, denken mee met uw projectteam en maken uw doel hun doel.